Toitlustamine

Menüü 28. November – 2. Detsember

 

Esmaspäev 28. November

Hommikusöök :  Mannapuder 180g /36,2 ,

Lõuna:  Punane hakklihapajaroog 200g/28,3 , marineeritud kurgi- hapukoorekaste 60g/2,73 , leib 35g/ 16,9 , maitsevesi, mahlakissell kohupiimaga 150g/24,1

Teisipäev 29. November

Hommikusöök : Tatrapuder 180g/ 29,8 , või 5g/ 0,09 ,

Lõuna :  Aedviljapüreesupp 300g/ 21,3 , leib 35g/ 16,9 , panna cotta 100g/16,2 marjakastmega 40g/ 16,82

Kolmapäev 30. November

Hommikusöök :  Neljaviljapuder 180g/ 33,6 ,

Lõuna :  Pikkpoiss 100g/ 7,64 , kartul 150g/ 26,1 , kaste 60g/ 6,14 , porgandi- apelsinisalat 60g/ 8,82 , leib 35g/ 16,9 , piim 150g/ 7,95 , pirn 150g/ 21,2

Neljapäev 1. Detsember

Hommikusöök :  Rukkihelbepuder 180g/ 29,9,

Lõuna : Koorene kalasupp aedviljadega 250g/ 6,6 , leib 35g/ 16,9 , mahlatarretis 150g/ 37 vahukoor 10g/ 0,78

Reede 2. Detsember

Hommikusöök : Piima- nuudlisupp 250g/ 28,3

 Lõuna :  Kanakaste 100g/ 6,47 , kartul 150g/ 26,1 , kapsasalat 60g/ 2,61 , leib 35g/ 16,9 , maitsevesi, keefiri- marjakokteil 200g/ 17,3

 

VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)

Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal.

Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee

Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.

 

eKool
TEK
Tagasi Kooli
Kiusamisest vabaks
Kehtna Vallavalitsus