Menüü 8. – 12. Märts
Esmaspäev 8. Märts
Hommikusöök : Mannapuder, praetud küüslauguleivad
Lõuna: Punane hakkliha- pajaroog, marineeritud kurgi- hapukoorekaste, leib, maitsevesi, kringel
Oode : Banaani smuuti
Teisipäev 9. Märts
Hommikusöök : Kaerahelbepuder, segamarjamoos, tee, kurk (PRIA)
Lõuna : Kalasupp aedviljadega, leib, panna cotta marjakastmega
Oode : Makaronivorm, piparmünditee, õun
Kolmapäev 10. Märts
Hommikusöök : Neljaviljapuder, marjad
Lõuna : Pikkpoiss, kartul, kaste, porgandi- apelsinisalat, leib, piim (PRIA), pirn (PRIA)
Oode : Munaga praetud sepik, kakao
Neljapäev 11. Märts
Hommikusöök : Rukkihelbepuder banaaniga, piim (PRIA)
Lõuna : Frikadellisupp, leib, vahustatud tarretis vaniljekastmega
Oode : Kaerahelbe- porgandikook rosinatega, mahlajook
Reede 12. Märts
Hommikusöök : Piima- nuudlisupp, võileib keedusingiga, kaalikas (PRIA)
Lõuna : Kanakaste, kartul, kapsasalat, leib, maitsevesi, keefiri- marjakokteil
Oode : Sepik õunamoosiga, piim (PRIA)
VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA
Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)
Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal.